Unapređene verzije aplikacije i e-šaltera "Parking servis"

Korisnicima usluga JKP "Parking servis" od danas su dostupne nove, unapređene verzije aplikacije za plaćanje parkiranja i elektronskog šaltera eParking, koje im omogućavaju da, bez odlaska u poslovnice Korisničkog servisa, imaju uvid u gotovo sve usluge koje pruža ovo Preduzeće

  • 0
JKP Parking servis Foto: JKP "Parking servis"

Putem aplikacije, korisnici, kao i do sada, mogu da plate parkiranje u garažama, parkiralištima i zonama, dobiju notifikaciju o isteku vremena plaćenog parkiranja i izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti, ali i da je, po prvi put, onlajn plate, sa popustom od 50 %.

Novina je što korisnici sada mogu da dobiju obaveštenje i o vozilima uklonjenim ili premeštenim „paukom“ po nalogu nadležnih organa, kao i lokaciji na kojoj se vozilo nalazi. Od sada stanovnici područja zonskog sistema parkiranja, nakon što dobiju obaveštenje o isteku povlašćene karte za parkiranje, mogu da je plate onlajn u aplikaciji i produže njeno važenje.

JKP Parking servis Foto: JKP "Parking servis"

Obaveštenja o isteku vremena plaćenog parkiranja, izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti i prenosu vozila dizalicama „pauk“, korisnici vide u istorijatu notifikacija, koji je u novoj verziji aplikacije smešten u bočni meni, a sva obavljena plaćanja nalaze se u delu transakcija.

Parkiranje u garaži, korisnici mogu takođe da plate onlajn, bez odlaska na blagajnu i bez kontakta sa inkasantima, tako što skeniraju parking karticu, koju su preuzeli na ulazu u parkiralište.

Pomoću lokatora, aplikacija brzo i lako navodi korisnike do najbližeg slobodnog parking mesta u garažama i zonama na području pokrivenom senzorima, kao i do lokacije za smeštaj vozila iz prekršaja.

JKP Parking servis Foto: JKP "Parking servis"

Unapređeni elektronski šalter eParking „Parking servisa“ svim registrovanim korisnicima omogućava uvid u sve usluge za unete registarske oznake, a od sada daje i mogućnost plaćanja dnevne parking karte i povlašćene parking karte za stanare zonskog područja. „Parking servis”, svim korisnicima koji to žele, za plaćene usluge šalje račune, a onima koji putem e-šaltera dopunjavaju pripejd kartice odobrava popust.

Nove verzije aplikacije i e-šaltera korisnicima nude brojne funkcionalnosti i povećavaju kvalitet usluga koje „Parking servis” pruža. Nalog na e-šalteru povezan je sa nalogom u aplikaciji, pa je ovom kombinacijom korisnicima omogućeno da brzo, lako i jednostavno završe sve poslove u vezi parkiranja u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA