"Dan John" u Beogradu na vodi

Beograd je sinoć dobio još jednu, treću po redu radnju renomiranog italijanskog brenda "Dan John", koja u prisustvu velikog broja zvanica otvorena u "Galeriji Belgrade" u Beogradu na vodi

  • 3

Pred mnogobrojnim posetiocima iz javnog i kulturnog života, uz prisustvo atašea Ambasade Italije, gospođe Vande Boscaratto otvoreno je novo stecište poklonika muške mode.

"Dan John" je u Srbiji prisutan od prošlog oktobra i jedan je od retkih brendova, koji je u vreme pandemije stigao na naše tržiše. Za kratko vreme, poštovaoci ovog brenda u našoj zemlji, koji su ga upoznali ranije u nekoj od svetskih metropola, sa zadovoljstvom su prihvatili mogućnost dostupnosti najnovijih kolekcija i uživanje prilikom kupovine u radnjama prepoznatljivog enterijera, koji je identičan svuda u svetu. Savršeni krojevi, kvalitetni materijali, a pristupačne cene su ono što krasi odela, jakne, mantile, košulje, kao i ceo prateći program "Dan John-a". Posle radnji u Shopping centru "Ušće" i Delta Planet-u u Nišu, ovo je treća radnja u Srbiji, a već za ovu jesen su planirane dve nove radnje u Knez Mihajlovoj ulici i u TC Delta City.

- Ponosni smo na činjenicu da, u periodu kada je sve stalo, kada su i modna industrija i trgovina preživele velike krize i padove, naš brend snažno osvaja srpsko tržite i grabi hrabro napred, kao podrška savremenom muškarcu, jer je moda nešto u čemu su oličeni radost života i novi optimizam. Uz mogo vrednih i predanih ljudi zaposlenih ovde u Srbiji, a uz važnu podršku italijanskih partnera, spremni smo da sve najbolje i najnovije predstavljamo našim kupcima u istom trenutku kada se to dešava u svim svetskim metropolama. Ovo će biti godina izazova nakon panedmije, ali i godina pobede i povratka starim vrednostima, navikama i uživanjima. Radujemo se zajedno tome sa kupcima i partnerima u Srbiji - rekao je Bojan Mitić, vlasnik kompanije BJN koja je partner "Dan John-a" za Srbiju.

Nakon 120 radnji širom sveta, nagrade i velikog priznanja "Financial Times-a" za najbrže rastući brend u tekstilnoj industriji u 2020, "Dan John" nastavlja svoj put uspeha i osvajanje srpskog tržišta, a radnja u "Galeria Belgrade" je sudeći po snoćnim reakcijama već osvojila naše muškarce.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA