≫ 

Otvorilo se novo jezero u Beogradu: Pukao asfalt, voda se sliva na sve strane, a građani je nemaju

Očekuje se da kvar bude sanihran do 15 sati

  • 40

U Ulici Grčića Milenka u Beogradu osvanulo je jezero na sred ulice, iz kojeg se voda sliva na sve strane, dok su stanovnici okolnih ulica bez vode za piće.

Reporter Telegrafa.rs javlja da asfalt pukao, da se odatle voda sliva u dve sporedne ulice, zbog čega pešaci nemaju gde da hodaju.

- Voda je prštala 30 metara, kao gejzir - rekla je za Telegraf.rs zaposlena u jednoj radnji u Ulici Grčića Milenka, gde je izbila havarija.

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" su na terenu, i kako su nam rekli na licu mesta, sanacija bi trebalo da bude završena do 15 časova.

"U Ulici Grčića Milenka 51 došlo je do kvara na uličnoj vodovodnoj cevi prečnika 350 milimetara. Predviđeno je da nadležne ekipe JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija' saniraju defekt do 15 časova, kada će se normalizovati vodosnabdevanje", kažu za naš portal iz ovog preduzeća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papir1234

    14. maj 2021 | 08:33

    Beograd na vodi! 😀

  • ...

    14. maj 2021 | 09:16

    Zivim tu bas blizu,ovaj deo su “renovirali” pre manje od 2 meseca. Tada je bila zatvorena ulica 7 dana, sad ce mesec verovatno. Uzaaaas

  • Mik

    14. maj 2021 | 08:43

    Pocinje da nam se raspada drzava usled neadekvatnig iliti nikakvog odrzavanja proteklih 50setak godina. Ovoga ce biti sve vise i vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA