≫ 

Pažnja, zatvoren saobraćaj: Bez vozila u Kraljice Marije zbog snimanja filma, čudna trasa petice

Menja se trasa linija: 2, 5 i 65

  • 10
Zatvaranje ulica Foto: M. Beljan/Pixabay

Sutra od 9 sati, pa sve do subote u 17.00 časova zbog snimanja filma "The machine", potpuno se obustavlja saobraćaj u Ulici Kraljice Marije, na delu od Ulice Ruzveltova do Karnedžijeve.

Važiče sledeći režim rada linija javnog prevoza:

- Vozila sa tramvajske linije br. 2 će u oba smera saobraćati ulicama 27.marta, Starine Novaka, Beogradska i dalje redovno;

- Vozila sa tramvajske linije br. 5 će saobraćati od ulice Ustanička do Trga Slavija, gde će vršiti promenu smera kretanja i dalje saobraćati preko ulica Beogradska i Starine Novaka do okretnice "Kalemegdan (Donji grad)" i u suprotnom smeru istom trasom;

- Vozila sa linije br. 65 će u oba smera saobraćati ulicama Ruzveltova, Bulevar kralja Aleksandra, Terazijski tunel i dalje redovno.

Video: Jadran Malkovič o ulozi u seriji Azbuka našeg života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DaDa

    27. maj 2021 | 20:37

    Sa kojim pravom se zatvaraju ulice ako nešto nije baš neophodno za održavanje infrastrukture? kao da su ulice nečija privatna prćija pa da ih zatvaraju zbog štrajkova, snimanja i sličnih privatnih zloupotreba javnih dobara.

  • Lujo

    27. maj 2021 | 20:52

    I meni za vikend dolazi cura pa bi zbog uspešnijega fotosešna rado zatvorio par raskrsnica i ulica. Ono kao hodamo ja i ona zagrljeni sredinom ulice... i cmoknemo se na sred raskrsnice. Molim za razumevanje da blokiram par ulica i raskrsnica. Hvala!

  • Srbenda

    27. maj 2021 | 20:33

    Grad prihoduje lovu od snimanja a vi gradjani ispaštajte šta ima veze navikli ste da ćutite i trpite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA