≫ 

Anonimno pismo sa čudnom porukom šokiralo stanare u Vodovodskoj ulici: Kučići u stanovima su greh

Kako nam je jedan od stanara nezvanično rekao, bio je pomalo šokiran onim što je pročitao, budući da i sam ima kućnog ljubimca

  • 21
Vodovodska 138, SPC, greh držati ljubimce Foto: Pixabay, google.maps, privatna arhiva

Anonimno pismo veoma neobičnog sadržaja stiglo je stanarima na adresi Vodovodska 138, u naselju Bele vode u Žarkovu. U njemu se navodi da je zgrada u kojoj žive osvećena, i da  zato ne smeju da drže kučiće u stanovima. 

Pismo je otkucano, dok su primaoci, odnosno stanari zgrade ispisani rukom.

- Poštovani, dužnost nam je da vas obavestimo da su prilikom gradnje osvećeni temelji od strane SPC. Stoga vas obaveštavamo da je greh držati kučiće u stanovima, a vašoj savesti prepuštamo kako ćete dalje postupati -  piše u pismu.

Nije poznato da li je reč o šali ili o ozbiljnom "apelu na savest" stanara. Uglavnom, onaj ko je sastavljao obaveštenje, kao da je hteo da bude "glasan", budući da su sve reči otkucane velikim štampanim slovima.

Ovo po svemu čudno pismo bilo je pravo iznenađenje za stanare. Kako nam je jedan od njih nezvanično rekao, bio je pomalo šokiran onim što je pročitao, budući da i sam ima kućnog ljubimca.

Naravno, u zgradi nije jedini koji ima psa, tako da se stanari pored toga šta se krije iza ovoga, pitaju i ko je pošiljalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AcaFaca

    30. maj 2021 | 08:06

    I jeste greh ali zbog jednog razloga. Držati ih u stanu i ne izvoditi ih napolje u duge šetnje. Kod mene pun komšiluk takvih. Čak imam komšije koji izvode kučiće tako sto otvore vrata stana i puste ih da vrse nuzdu u ulazu. Da ne govorim o onima koji ne pustaju pse sa povodca i ne pustaju ih u travu nego vrse nuzdu po trotoarima, gde naravno ne pokupe za njima.

  • Nikola

    30. maj 2021 | 09:10

    Svi sada kucice imaju,neka moda izgleda,mozda 10 posto ljudi stvarno voli i brine se o njima,ostali samo glume i gledaju od komsije pa eto i oni da imaju...

  • Mi

    30. maj 2021 | 08:32

    Mučenje pasa je drzati u stanove, jer treba im otvorenost puno kretanja u odnosu na sat, dva koliko šetaju vlasnici a neki ni toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA