Za vikend u Botaničkoj bašti uživajte u oazi dobrih ukusa i muzike

Jedna od najlepših vinsko-muzičkih manifestacija Wine Garden će, po treći put, biti održana u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ 12. i 13 juna od 13 do 21 h

  • 0
Wine garden Foto: Ivana Čutura

Botanička bašta se prostire na preko pet hektara površine i biće podeljena na muzičke zone u kojima će se od 13 do 21h održavati akustični koncerti koji će upotpuniti uživanje u prirodi, vinu i gastronomskim specijalitetima.

Kod Staklene bašte akustični bendovi će svirati džez, bossa nova obrade popularnih pesama, gipsy-swing muziku, evergreen hitove, a u drugim delovima bašte ulični svirači će izvoditi francuske šansone, stranu i domaću pop muziku. Na trgu kod fontane će se igrati swing i rockabilly, a svoje umeće će pokazati kostimirani plesači plesne škole Swing n Roll, koji će animirati posetioce da zaigraju sa njima.

Wine garden Foto: Ivana Čutura

Pored šetačkih staza kroz celu baštu će biti postavljeni štandovi sa bogatim izborom vina koja će predstaviti 46 vinarija iz Srbije, specijalni gosti će biti i vinarije iz Italije, Španije, Francuske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i po prvi put u Srbiji biće predstavljena vina iz Moldavije. Kako bi užitak u degustacijama vina bio potpun na ulazu će posetioci moći da se iznajme staklene vinske čaše, a depozit se vraća po povratku neoštećene čaše. Degustacije svih vina će biti besplatne, a posetioci će omiljene etikete moći i da kupe.

Wine garden Foto: Ivana Čutura

Osim odlične ponude vina posetioce će svojim gurmanlucima počastiti i domaći proizvođači sireva i raznih delikatesa, a da piknik bude potpun i zadovolji ukuse cele porodice moći će da se kupe i burgeri, peciva, sendviči, sve vrste pića, kao i ručno pravljeni sladoledi i slatkiši. Na velikim zelenim površinama Botaničke bašte će biti postavljeni lejzi begovi i ćebići za sedenje, čemu se posebno raduju deca.

Wine garden Foto: Ivana Čutura

Štandovi sa vinima i drugim proizvodima će biti raspoređeni na propisanoj udaljenosti, tako da će biti ispoštovane sve epidemiološke mere i zdravstvena bezbednost posetilaca. Organizatori će obezbediti i sudove za selektovanje reciklažnog i drugog otpada, kako bi Botanička bašta posle manifestacije ostala uredna i čista.

Wine garden Foto: Ivana Čutura

Zbog maksimalnog ugođaja i epidemioloških mera broj karata je ograničen, tako da je na biletarnici Botaničke bašte i preko ticket servisa Tickets.rs i Gigs Tix ostao još mali broj karata. Cena ulaznice je 800 dinara, a podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i facebook stranici winegardenbelgrade.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA