Nakon krštenja mali Vuk je sa kumom Stefanom došao u vatrogasnu stanicu: "Bez njih ne bi bilo ničeg"

Krštenje je obavljeno danas u Manastiru Svetog arhangela Gavrila u Zemunu

  • 5
Stefan Čiča i Mali vuk Matica Foto: Stro fotograf

Nakon svečanog čina krštenja, mali Vuk, koga je vatrogasac Stefan Čiča, od danas njegov kum, spasio, posetio je Vatrogasnu stanicu društva Matica u Zemunu.

To je bilo i malo iznenađenje za Vuka, koji će vatrogasnu uniformu, sirene i kola pamtiti, ali po dobru, jer je u dramatičnom požaru na 11. spratu novobeorgadskog solitera pre dva meseca spasen na Stefanovim rukama.

Stefan Čiča i Mali vuk Matica Foto: Stro fotograf

- Došli smo tamo, da se slikamo, jer tu je cela ekipa... Bez njih ništa ne bi moglo da se uradi. Svi su bili srećni i zadovoljni kada su videli Vuka - priča Stefan za "Telegraf".

Krštenje je obavljeno danas u Manastiru Svetog arhangela Gavrila u Zemunu.

Stefan se, čim je došao, pozdravio sa roditeljima dečaka, a njega je potom uzeo u ruke. Požar koji je zadesio soliter, srećom, nije odneo nijednu žrtvu, ali je pokazao koliko je važno požrtvovanje.

Zapalile su se instalacije, a veći problem od požara bio je dim. Stefan je iz zgrade na sigurno izneo malenog Vuka, a ostalo je zabeleženo da je tada rekao da je dete bilo mirno, nije plakalo uprkos mraku i galami svuda okolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA