≫ 

U Opštini Voždovac održan sajam obrazovanja za buduće srednjoškolce

Budući srednjoškolci su se interesovali za zanimanja kao što su stomatološki tehničar, dizajner tekstila, geološki tehničar, medicinska sestra, dizajner grafike, brodomehaničar

  • 2
Voždovački sajam Foto: vozdovac.rs

Opština Voždovac i OŠ "Filip Filipović" organizovale su danas u "Šumicama" Sajam obrazovanja – Putokaz za voždovačke osnovce, koji je okupio oko 30 srednjih škola i gimnazija iz Beograda.

Ovo je bila dobra prilika za sadašnje i buduće male maturante da dobiju informacije koje će im pomoći u odabiru buduće profesije.

Sajam obrazovanja otvorio je zamenik predsednika Opštine Voždovac Slobodan Simonović koji je rekao da je ova školska godina, kao i pola prethodne protekla u kombinovanom učenju i da je za svaku pohvalu rad nastavnika i učenika koji su uspešno prihvatili novi način komunikacije u obrazovanju.

On se zahvalio Ustanovi „Voždovački centar-Šumice“ na ustupljenom prostoru za održavanje Sajma, kao i srednjim školama koje su došle da predstave svoje programe.

Interesovanje budućih srednjoškolaca izazvalo je, pored beogradskih gimnazija i prezentacija stručnih zanimanja, kao što su stomatološki tehničar, dizajner tekstila, geološki tehničar, medicinska sestra, dizajner grafike, brodomehaničar i druga.

Video: Podrške zdravstvenim radnicima: Škola sa Voždovca prva u Srbiji odgovorila na ovaj svetski izazov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ustanička

    19. jun 2021 | 15:20

    Bolje da su sredili zelenilo tu oko opstine i izmedju zgrada rasulo niko nista ne sredjuje,deca nema gde da se igraju

  • BASA

    19. jun 2021 | 16:50

    Posle ovako divne akcije za mlade srednjoskolce , nadamo se da ce vratiti " Bioskop Vozdovac " , jer ima puno mladih , okolnih skola ! Time bi omogucili da se pored " filmova odgledaju i pozorisne predstave mladih talenata sa " Akademije za Film , Pozoriste itd."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA