≫ 

Vatrogasci nisu mogli da priđu zgradi u plamenu na Zvezdari", "Parking servis" reagovao

Vatrogasne ekipe su veoma brzo stigle na lice mesta, ali nisu mogle da priđu zgradi čije potkrovlje je zahvatio plamen zbog nepropisno parkiranih vozila

  • 3
Parking servis raskrčio put vatrogascima

Foto: Parking servis

Vatrogascima, koji su gasili požar u Ulici Radoja Domanovića na Zvezdari, u pomoć je pritekla i ekipa "Parking servisa", čije su dizalice pravovremeno reagovale, tako su vatrogasne ekipe uspele brzo da dođu do zgrade u kojoj se desila vatrena stihija. 

Naime, nakon dojave požara na Zvezdari, vatrogasne ekipe su veoma brzo stigle na lice mesta, ali nisu mogle da priđu zgradi čije potkrovlje je zahvatio plamen.

Nekoliko nepropisno parkiranih vozila na prilazu zgradi u Ulici Radoja Domanovića broj 19 isprečilo se kolima vatrogasne službe. Operativni centar Skupštine grada odmah je reagovao i po hitnom postupku obavestio "Parking servis", čije dizalice su uklonile parkirana vozila, koja su ometala akciju vatrogasaca.

- Želeo bih da pohvalim brzu intervenciju vatrogasne brigade, koja svakodnevno požrtvovano spašava ljudske živote i imovinu. Saradnja sa Gradom Beogradom

i svim hitnim službama je odlična, a to se vidi baš u ovakvim situacijama.

Apelujem na građane da svoja vozila propisno parkiraju, da ne bi dolazilo do ovakvih trenutaka, kada su minuti veoma važni, jer nečiji život visi o koncu - rekao je direktor "Parking servisa" Andrija Čupković.

"Parking servis" je sa Operativnim centrom Skupštine grada na stalnoj vezi i istog trenutka se odaziva pozivima hitnih službi, koje traže pomoć dizalica ovog beogradskog komunalnog preduzeća.

Video: Vatrogasci jedva spasili nepokretnu baku iz požara na Zvezdari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bezobrazluk

    21. jun 2021 | 19:15

    Apelujem na parking servis da ukloni vozila sa leve strane ulice Radoja Domanovica na zvezdari jel već godinama pešaci nemaju gde da prodju. Sva kola bahato parkirana i nikom im ne može ništa !!!!

  • Ana

    21. jun 2021 | 18:51

    U ovom slucaju sve bih debelo kaznila i u bajbokanu poslala pa neka se posle parkiraju isto tako!

  • Ok

    22. jun 2021 | 10:56

    Samo kad ste se vi doselili iz svojih selendri pa nema mesta za parking!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA