≫ 

Još jedan u nizu napada na radnike koji zaprašuju komarce u Beogradu: Govore da ih prskaju koronom

Napad je prijavljen policiji, a od sutra će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad - naveo je Vesić

  • 15
JKP Gradska čistoća, komarci, prskanje

Foto: Nenad Cakic/JKP Gradska cistoca

Još jedan napad na radnike Gradske čistoće zabeležen je u utorak uveče u Beogradu. Kako je to bio i ranije slučaj, radnici su napadnuti od strane građana koji su ih optuživali da ih zaprašuju virusom korona, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavom na svom Fejsbuk profilu.

- Večeras je kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce! Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici. Večeras se na terenu nalazi 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana.

Protiv ovih napadača sutra će biti podnete krivične prijave. Napad je prijavljen policiji, a od sutra će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad- naveo je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    23. jun 2021 | 07:30

    Koliko glup i zaostao treba biti da napadnes ove ljude koji rade svoj posao ? A da, ima i onih sto misle da je zemlja ravna, a male boginje lece varikinom..

  • Montero

    23. jun 2021 | 07:26

    Braateee, pa pukli smo kao zvečka!

  • lepi

    23. jun 2021 | 08:16

    koji je ovo stepen zatucanosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA