JKP "Gradska čistoća" najbolje gradsko javno preduzeće

Direktoru uručeno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

  • 1
jkp gradska čistoća Foto: Nenad Cakić/ JKP Gradska cistoca

Direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić dobitnik je uvaženog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" za najbolje gradsko javno preduzeće.

Priznanje koje nosi ime dunavskog Kapetana Miše Anastasijevića, velikog srpskog privrednika i dobrotvora iz 19. veka, se u okviru projekta "Put ka vrhu" dodeljuje jednom godišnje za ostvarene rezultate u izgradnji i jačanju prosperiteta Grada Beograda i Republike Srbije. Ova nagrada se dodeljuje pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Unije poslodavaca Srbije, u saradnji sa Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu.

jkp gradska čistoća Foto: Nenad Cakić/ JKP Gradska cistoca

- Izuzetno sam ponosan što rukovodim preduzećem koje je ponelo nagradu najboljeg gradskog javnog preduzeća, a ovim priznanjem nam je ukazana velika čast i dokaz da se naš rad poštuje i ceni. Prethodna godina je svima donela velike izazove i na ispit stavila funkcionisanje čitavog društva. Drago nam je da smo u tako teškim uslovima uspeli da omogućimo da komunalni sistem besprekorno funkcioniše i da se usluge koje pružamo Beograđanima sprovode bez zastoja - rekao je direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić i čestitao svim odlikovanim pojedincima i institucijama.

Uz prisustvo medija i gostiju, 22. juna u sedištu Rektorata Beogradskog Univerziteta, pored Popadića još 17 laureta je dobilo priznanje koje ima za cilj unapređenje privrednog i društvenog ambijenta Beograda i Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA