Policajci pronašli 23 iregularna migranta u Beogradu: Otkriveni u kafićima

Na ovaj način vodi se briga i o migrantima

  • 6
Migranti, prihvatni centar Foto: MUP Srbije

Pripadnici policije, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli su 23 iregularna migranta, koji su sprovedeni u prihvatni centar u Obrenovcu.

Akcija kontrole ugostiteljskih objekata i drugih lokacija na kojima se okupljaju ileglni migranti sprovedena je danas na teritoriji beogradskih opština Stari grad i Savski venac.

Migranti, prihvatni centar Pronađeni migranti Foto: MUP Srbije

Na ovaj način, redovnom kontrolom kretanja i boravka migranata, pripadnici policije Republike Srbije svakodnevno štite ličnu i imovinsku sigurnost svih naših građana, a na ovaj način vodi se briga i o migrantima, kojima će u prihvatnim centrima, pored medicinske zaštite, ishrane i adekvatnog smeštaja, biti obezbeđeno poštovanje svih prava.

Video: Velika akcija policije u Beogradu: Pronašli 126 ilegalnih migranata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    24. jun 2021 | 13:39

    Migrante svaki dan vidjam po gradu i prave velike probleme ljudima.

  • Deša

    24. jun 2021 | 18:25

    A šta ćemo sa onim Romima koji se ponašaju kao da nikdkvih pravila u životu nema? Raspušteni, nevaspitani, bezobzirni, bahati... Nisu svi takvi ali većina jeste. Navedeni Romi su gori od migranata.

  • Samo Zemun

    24. jun 2021 | 16:28

    Briga o njima??? A zasto toliko ne brinete na nasu sirotinju? U Srbiji ima dosta sirotinje,zeljno hleba.....hranite kerove da bi vas bolje ujedali...msm da se tako kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA