≫ 

Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju

Komentari korinsika društvenih mreža bili su, očekivano, puni ogorčenja

Na društvenim mrežama danas je osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sede i sve to posmatraju.

Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!". Druga pored nje je dodala: "Neću ja da idem".

Komentari korinsika društvenih mreža bili su, očekivano, puni ogorčenja.

"Oni koji gledaju i ništa ne preduzimaju su saučesnici", "Ovo je toliko strasno, ja ne mogu da poverujem", "Sramota me mene sto sam musko", pisali su.

Iako je sve vreme jedan stariji muškarac stajao isprečen između njih, nesiguran šta treba da radi, nije bilo veće inicijative prisutnih da priskoče u pomoć nesrećnoj ženi.

Jednako šokantno, pored činjenice da manijak udara ženu, jeste i to što svi koji su se našli u blizini mirno posmatraju ovu scenu nasilja.

Možda je konačno došlo vreme da preispitamo sopstvene vrednosti i zapitamo se gde su nestali emapatija i ljudskost. Sve dok budemo slepi na nasilje oko sebe, ne treba ni danas začudi ako postanemo žrtve istog.

Video: Drugarica Tijane Ajfon brutalno pretučena: “Plašim se da će me ubiti”--

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    24. jun 2021 | 21:23

    Covek ubio provalnika koji mu je usao u stan, gde je spavala cela porodica, razvlacio se po sudovima 5 god...samo sto robiju nije zaglavio.Kao koristio prekomernu silu?!Ko je ovde lud?????Tako da.....

  • Bkbkbk

    24. jun 2021 | 20:34

    Samo jednom sam uskocio da branim nekoga koga ne poznajem.. Desilo se 2009 na terazijama kada je decko pesnicama u glavu udarao devojku, prisao sam udario ga u glavu i nakoutirao da bi na to devojka skocila i uz pitanje sta mi bijes decka krenula da me grebe po licu a onda je i ona ostala da odspava..

  • Realno

    24. jun 2021 | 20:20

    Jedanput sam "ohladio" jednog dripca koji je tukao svoju devojku i na kraju dobio flašu u glavu od napdnute devojke koja mi je rekla da ga voli i da nemam prava da se mešam.Čisto da znate vi koji pričate da se ne gleda nego da se pomogne.Ko hoce da pomogne odmah da zove policiju,sve ostalo je mač sa 2 oštrice.U svađi dvoje zaljubljenih uvek je treći kriv.Vazda bilo i biće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA