Ukusna priča u centru grada: Staropramen Street Food Festival

Dugo očekivani "Staropramen Street Food Festival", održaće se od 28. jula do 01. avgusta u centralnoj zoni jednog od najlepših parkova Beograda – parku Tašmajdan

  • 1
Street food festival Foto: Promo

Da je street food jedna sasvim posebna priča još jednom će pokazati virtuozi beogradske craft food scene koji će tokom pet festivalskih dana na licu mesta pripremati zdrave i kvalitetne obroke iz palete gotovo svih svetskih kuhinja, a sve posetioce povesti na pravi mali gastro put oko sveta!

Posetioci Staropramen Street Food Festivala imaće prilike da uživaju u ukusima autentičnog američkog burgera, egzotičnog japanskog sušija, homemade pasti, ukusnim austrijskim kobasicama, jedinstvenoj pizzi romana, sveže pripremljenim obrok salatama, texas style bbq-u, čuvenim sarajevskim ćevapima, grčkom gyrosu, zanimljivom finger food-u, a sve to uz savršeno balansirani ukus Staropramen piva. Tu su naravno i neizostavni slatkiši premium kvaliteta poznatih gradskih brendova pa će biti teško odlučiti se da li knedla ili krofna ili ipak vrhunski craft sladoled, a možda i revoluciono dobar kroasan?!

Beograd će tako, u ritmu svetskih metropola, živeti lagani letnji street food mood uz nastupe poznatih DJ-eva beogradske klupske scene, a na samom otvaranju, u sredu 28. jula od 21 h nastupiće "Samostalni referenti" - prvi i jedini beogradski ska bend koji je prisutan na sceni preko 25 godina.

Ovogodišnje izdanje Staropramen Street Food Festivala donosi mnoge novine u smislu pratećih festivalskih sadržaja pa će tako posetioci moći da se opuste u čak tri nove chil out zone, među kojima izdvajamo Staropramen piknik zonu, da prošetaju do street art concept store-a, slikaju se u nekoliko zanimljivih selfie photo point-a, posete berbernicu u JD urban zoni ili zakažu test ride čuvenim Royal Enfield motorima.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je festival u saradnji sa poznatim street wear brendom Dechko Tzar, izradio zanimljive festivalske majice koje će biti izložene na festivalu u street art concept store-u, dok će nekoliko majica biti podeljeno i putem predfestivalskih akcija na društvenim mrežama.

Ulaz na festival je besplatan, a za posetioce su obezbeđena rashlađena sedeća mesta. Radno vreme festivala je od 12 do 23 h. Čekamo vas u centralnom delu Tašmajdanskog parka gde je ukusna priča zagarantovana!

Više informacija pogledajte na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гига

    20. jul 2021 | 20:06

    А у преводу значи? Можда му ово керебечење на енглеском подиже углед?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA