"Beograd svetli za naše olimpijce": Podrška za srpske sportiste na Olimpijskim igrama

U parku Republike Srpske u Beogradu zasijali olimpijski krugovi u znak podške našim olimpijcima

  • 0
Beograd osvetljen za olimpijce Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić i grad Beograd poželeli su sinoć sreću našim sportistima, kada su sinoć povodom otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju u parku Republike Srpske zasijali olimpijski krugovi.

– Sredinom aprila sam sa ambasadorom Japana Takahikom Macumatom i predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem posadio stabla japanske trešnje koja formiraju pet olimpijskih krugova. Povodom početka Olimpijskih igara, ova stabla smo sinoć osvetlili i na taj način poželeli sreću timu koji našu zemlju predstavlja u Tokiju – tekao je  gradonačelnik Radojičić.

Beograd osvetljen za olimpijce Foto: Beoinfo

Srbiju će na Olimpijskim igrama u 15 sportova predstavljati 86 sportista, koji su noseći zastave naše zemlje juče prodefilovali nasvečanoj ceremoniji otvaranja održanoj na Olimpijskom stadionu u Tokiju.

– Gledao sam prenos svečanog otvaranja i zaista je bilo lepo na licima naših sportista videti osmehe, optimizam i rešenost da se bore za svoju zemlju i ostvare što bolje rezultate.

Beograd osvetljen za olimpijce Foto: Beoinfo

Mi im šaljemo snažnu podršku, pratićemo njihove nastupe na olimpijskim borilištima i navijati za njih. Siguran sam da će ostvariti zavidan uspeh i da će nam se vratiti sa mnogo medalja. Radujemo se njihovom povratku i zajedničkom slavlju – zaključio je prvi čovek prestonice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA