Mladić prišao policajki, pa dobio aplauz vozača: Priča sa Brankovog mosta ganula ljude

Vrućina, gužva i gest koji nije mogao ostati neprimećen

  • 16
Saobraćajna policija, Brankov most, policajka

Foto-ilustracija: Nikola Tomić, Shutterstock

Juče u Beogradu na Brankovom mostu navodno se desila scena koja je zavredela aplauz vozača. Kako se društvenim mrežama širi, potez jednog obazrivog mladića nazvan je najlepšom scenom dana.

On je zapazio ženu u uniformi koja na iscrpljujućoj vrućini obavlja svoj zahtevan posao. Reč je o ženi saobraćajcu koja je po beogradskoj i asfaltskoj vrelini regulisala saobraćaj na Brankovom mostu.

- Brankov most, gužva, žena saobraćajac reguliše saobraćaj, topi se, sunce prži, hladi se onim znakom stop. Prilazi mladić u beloj majici i pruža joj flašicu vode i nastavlja pešice preko mosta.

Najlepša scena danas, svaka čast, dobio aplauz od par vozača - stoji objavi koja se širi društvenim mrežama.

Beograd, saobraćaj

Printscreen Instagram

Da li ste vi zapazili nešto jednako lepo na ulicama svoga grada? Podelite u komentarima šta vam je poslednji put izmamilo ponosni osmeh na licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja2

    29. jul 2021 | 09:05

    I ja sam videla komsiju koji pere prozore,lep gest,postovanje prema supruzi.Nije papucar,vec neko ko ceni svoju zenu.Ona je verovatno za to vreme obavljala neke druge poslove.

  • Sale

    29. jul 2021 | 09:09

    Na žalost, nas oduševljavaju ljudske, pristojne, normalne, .... pojave. Da je kojim slučajem mladić, daleko bilo, napao policajku, vređao je, bio nepristojan prema njoj niko se ne bi zgražavao i osuđivao ga zbog toga. Razmislimo malo u kakvom vremenu živimo i zašto empatija polako izumire i odlazi od nas.

  • Coas

    29. jul 2021 | 09:02

    Pomazite kad god ste u prilici i svet ce biti mnogo lepse mesto za zivot. I losi ljudi ce postajati bolji ako im je takvo okruzenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA