Bahatost u Grčića Milenka! Udario stubiće, pa umalo naleteo na drugi automobil: "Ko sve danas vozi"

Pošto je očigledno jače nagazio na gas, vozač je oborio nekoliko stubića pored kolovoza

  • 11

Snimak bahate vožnje iz Ulice Grčića Milenka, koji je osvanuo na društvenim mrežama, naterao nas je da pomislimo da je ovakvih snimaka sve više. Prekoračenje brzine, kršenje saobraćajnih propisa, udaranje u kontejnere, stubiće, nasilnička vožnja...

U ovom slučaju pešak je sačekao da se vozač isparkira u rikverc, a potom je, pošto je očigledno jače nagazio na gas, oborio je nekoliko stubića pored puta. Onda je nastavio pogrešnom trakom i srećom nije udario u vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smera, jer je vozač stao.

"Izgubio je kontrolu, sreća da niko nije povređen", "Ko sve danas vozi", "Strašno, stavljaju stubiće ispred čoveka", "Šta ti je, golf čupa stubiće, nema ogrebotinu", "Da je neko tvoj vozio malo bi drugačije razmišljao", pisali su korisnici koji su pogledali snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. jul 2021 | 18:01

    U ulici GRČIĆA MILENKA, svakodnevna bahatost vozača u oba smera!? Nema danada Ti nazovimo vozači i sa motorima ne naprave udes i pobegnu?! Tu je i poznati hotel, doduše poštuju sve mere!! Ali ima neki,, manijak, od ranog jutra do kasno u noć svira sa pištaljkom i to jako?! Niko da ga upozori?!

  • Darko

    31. jul 2021 | 18:48

    Meni nije jasno sto postavljaju one stupice livene imaju kuglu gore a ukrug siljke? Kao buzdovan sestoperac.Tako sam sa 2,5 na sat uparkiravao i prednjim blatobranom se nabodem na buzdovan sestoperac? Nabodem auto kao od sale? Zar nisu mogli liveni stub bez siljaka?

  • Bole

    31. jul 2021 | 18:58

    U zgrčiš mi Milenka svaki dan neki haos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA