≫ 

Čak 11 osoba povređeno u 4 saobraćajke tokom noći: 5 je prevezeno u Urgentni centar

Ekipe hitne pomoći su obavile ukupno 38 interkliničkih transporta sa Infektivne klinike u kovid bolnice u Batajnici i na Zvezdari i četiri trasporta novoinficiranih do Infektivne klinike

  • 0
Hitna pomoć, Urgentni centar, Klinički centar Foto: Marko Jovanović

U četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u toku noći u Beogradu, lakše je povređeno 11 osoba, od kojih je pet prebačeno u Urgentni centar radi saniranja rana.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći četiri osobe su zbrinute na licu mesta.

Noć je obeležio veliki broj kovid pacijenata, a ekipe hitne pomoći su, prema rečima dežurnog lekara, obavile ukupno 38 interkliničkih transporta sa Infektivne klinike u kovid bolnice u Batajnici i na Zvezdari i četiri trasporta novoinficiranih do Infektivne klinike.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su više puta zbog brojnih slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Protekle noći javio se neuobičajeno veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični kardiovaskularni pacijenti tražili su savete lekara zbog bola u grudima i drugih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i hipertenzičara, ali i oni koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA