Zatvaraju se Terazije, Kralja Milana i Kolarčeva: Svi su pozvani da prošetaju. Redukuje se i BG voz

Linija 22А neće saobraćati celodnevno

  • 0
trolejbus Foto: M. Beljan

Tokom održavanja manifestacije "Pešačka nedelja" u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva na delu od Trga Slavija do Trga Republike, danas će u periodu od 7.00 časova 18.00. doći do promena u radu linija javnog prevoza.

U okviru ove manifestacije za saobraćaj biće zatvorene sledeće saobraćajnice: Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva.

Linije JGP-a će saobraćati na sledeći način:

- Trolejbuska linije br. 29 se privremeno skraćuje do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L;

- Vozila sa linija broj 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Аleksandra i dalje redovnim trasama;

- Vozila sa linije broj 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Аleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom;

- Autobusi sa linije broj 27 će, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Аleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike do terminusa;

- Minibus linija broj E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Аleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike, i dalje redovno;

- Linija br. 22А neće saobraćati celodnevno.

Građani će imati priliku da učestvuju u bogatom kulturno - edukativnom programu za najmlađe.

Posetioci će imati priliku da iskoriste usluge i besplatnog servisa za popravku bicikala na štandu Biciklističkog saveza Srbije, na Terazijama.

Kod Palate „Albanija” biće organizovane ekološke radionice za decu, na temu važnosti korišćenja bicikala i ostalih vidova ekološkog prevoza, sa početkom u 10 časova.

Na bini koja će biti postavljena kod Palate „Albanija”, biće organizovana i svečana dodela nagrada pobednicima nagradnog fotokonkursa „Održiva mobilnost za zdraviji život”, sa početkom u 12 časova, a nakon dodele biće upriličena i dečija pozorišna predstava „Cvrčak i mrav” u oprganizaciji Dečijeg kulturnog centra Beograda.

Dodatna redukcija BG voza

BG voz Foto: Mateja Beljan

U okviru izvođenja radova na rekonstrukciji, modernizaciji i izgradnji dvokolosečne pruge Beograd centar – Stara Pazova, planirano je zatvaranje levog koloseka između stanica Zemunsko polje – Batajnica u nedelju, 19. septembra, od 18 do 22 časa. Podsećamo, zbog radova na pruzi još važi redukcija od 10 do 14 sati.

Vozovi iz sistema BG voza neće saobraćati na delu relacije Zemun–Batajnica–Zemun. U ovom periodu vozovi na relaciji Batajnica–Ovča–Batajnica saobraćaju na relaciji Ovča–Zemun–Ovča, a izostaju na relaciji Batajnica–Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (16.30) – Batajnica (17.47), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (17.10) – Batajnica (18.14), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (18.43) – Batajnica (19.47), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (19.10) – Batajnica (20.14), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (20.10) – Batajnica (21.09), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (18.19) – Zemun (18.36).

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (18.32) – Zemun (18.49).

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (18.50) – Ovča (19.49), izostaje na relaciji Batajnica–Zemun, a saobraća na relaciji Zemun–Ovča.

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (20.16) – Zemun (20.33).

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (20.31) – Zemun (20.48).

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (21.38) – Zemun (21.55).

Ostali vozovi iz sistema BG voza saobraćaju po predviđenom redu vožnje i izmenama koje su na snazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA