Isprobajte neki od specijalnih Galerija menija po sjajnoj ceni, a uz to vas čeka i dodatni poklon!

Tokom Nedelje restorana u Galeriji, 15 renomiranih restorana nudi set menije po fantastičnoj ceni od 1.490 dinara. Nove članove Galerija programa lojalnosti očekuju i dupli bodovi!

  • 0
Galerija Belgrade

Foto: Monika Pavlović

Nedelja restorana stigla je u srpsku prestonicu! Galerija nam do 26. septembra donosi potpuno novo gastronomsko iskustvo koje krasi poznate srpske metropole. Ovaj koncept pruža jedinstvenu priliku da u periodu od 10 dana isprobate najrazličitije, specijalno kreirane menije po promotivnoj ceni. Uživajte u najlepšem pogledu na Savu uz perfektno pripremljene zalogaje nagrađivanih restorana i to po ceni od samo 1.490 dinara. Restorani sa pogledom na reku imaju produženo radno vreme, te od nedelje do srede u izvrsnim obrocima možete uživati od 9 ujutru do 23 sati, dok tokom četvrtka, petka i subote restorani rade čak do 1 sat iza ponoći.

U Nedelji restorana učestvuje 15 lokala u Galeriji koji su za posetioce pripremili posebno osmišljene Galerija obrok menije po fantastičnoj ceni. Gurmani će imati veliki izbor ukusa inspirisanih Mediteranom, Dalekim istokom, italijanskim, američkim i nacionalnim specijalitetima.

Napravite predah tokom šopinga uz ukusne sendviče i porciju izvrsnog sladoleda u restoranu Gram, koji je pripremio tri različita menija za Nedelju restorana. Restorani Cross i Diverzija osmislili su menije koji zadovoljavaju sva čula, dok ljubitelji slatkiša svoj dan mogu da zaslade mus tortama poslastičarnice Lutak. Osnivač ovog slatkog kutka je influenserka Božena Lazarević, koja je svoju prvu poslastičarnicu otvorila u Minhenu.

Galerija Belgrade

Foto: Monika Pavlović

Ljubitelje istočnjačke kuhinje obradovaće ponuda restorana Super Vok, koji nudi tri raznovrsna menija i Asia Food sa čak pet različitih menija. La Cucina i Guilia obradovaće vas fantastičnim zalogajima zahvaljujući kojima ćete imati utisak da se nalazite u Rimu ili Napulju. Šef La Cucine je za Nedelju restorana kreirao specijalni meni u četiri koraka: brusketi, minestrone supa, pileći file na žaru i neodoljivi semifredo, dok vas restoran Guilia vodi u regiju Veneto kroz ponudu koju čine hrskave tikvice, raviole sa junećim repom i tiramisu.

Produžite leto uz neodoljive ukuse Mediterana koje nudi restoran Primavera. Putovanje započinje uz hrskave bruskete, nastavlja se uz ribu ili meso po izboru i završava uz neodoljivi kolač od urmi.

Restoran Momi predstavlja nam internacionalnu kuhinja zasnovanu na odabranim namirnicama isključivo domaćih proizvođača. Avenija je za posetioce pripremila putovanje kroz aveniju dobrih ukusa, dok su renomirani kuvari restorana Pupin pripremili čak pet obrok menija, te svako može da pronađe svoju najzanimljiviju kombinaciju ukusa.

Za autentično iskustvo u samom srcu grada pobrinuo se restoran Kolo, koji spaja tradiciju i novitete u kulinarstvu. Ukoliko, pak, tragate za laganim i zdravim obrokom, Love Greens je pripremio meni sa ukusnim salatama bogatim vitaminima.Love Greens koncept u kom je hraniti se na pravilan način lako i zabavno, donosi nam svima poznata Ivana Korab, zaljubljenica u zdrav način života.

Galerija Belgrade

Foto: Monika Pavlović

Za nove članove programa lojalnosti – DUPLI BODOVI

 

Uz sve to, Galerija je spremila dodatno iznenađenje! Ukoliko niste postali član Galerija programa lojalnosti sada je pravi trenutak. Galerija program lojalnosti omogućava svim članovima da skeniraju račune iz Galerije, a deo potrošenog iznosa vraća se u vidu bodova koji mogu da se koriste za kupovinu u Galeriji. Svi koji preuzmu Galerija aplikaciju i postanu članovi programa lojalnosti tokom Nedelje restorana, od 17. do 26. septembra, mogu da osvoje duple bodove.

Priključite se programu lojalnosti, skenirate račune čija je vrednost 1.490 dinara ili veća iz nekog od restorana koji učestvuje u Nedelji restorana i bodovi će vam biti duplirani!

Uživajte u raznovrsnim ukusima uz najlepši prestonički pogled a uz to osvojite dodatne bodove za kupovinu. Cela manifestacija biće propraćena Karnevalom uličnih svirača koji će restoranski užitak još magičnijim. Čekamo vas u Galeriji na Nedelji restorana!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA