Beograđani za dan popunili sva mesta za subvencije za kupovinu bicikala

Grad Beograd je za ovaj projekat izdvojio deset miliona dinara iz budžeta za 2021. godinu, a doe je mera za smanjenje zagađenosti vazduha, predviđena Akcionim planom kvaliteta vazduha u Beogradu i sprovodi se pod pod sloganom "Kupuješ bajk? Uštedi 5.000"

  • 0
Biciklisti, bicikl, Goran Vesić

Foto: Grad Beograd

Na poziv Grada Beograda i udruženja “Jugo cikling kampanja” za finansiranje kupovine bicikala javilo se skoro 2100 naših sugrađanki i sugrađana u jednom danu čime su popunjena sva mesta za ovu godinu, objavio je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Grad Beograd je za ovaj projekat izdvojio deset miliona dinara iz budžeta za 2021. godinu.Ovaj projekat je jedna od mera za smanjenje zagađenosti vazduha, predviđena Akcionim planom kvaliteta vazduha u Beogradu i sprovodi se pod pod sloganom "Kupuješ bajk? Uštedi 5.000" - napisao je Vesić.

Pravo učešća na ovom pozivu imala su sva fizička lica sa važećom ličnom kartom sa prebivalištem na teritoriji Beograda.Pojedinačni iznos sredstava koji se dodeljuje građanima po ovom javnom pozivu je 5.000 dinara.

- Hvala Beograđankama i Beograđanima na velikom odzivu na javni poziv. Ove godine smo želeli da vidimo kakvo je interesovanje građana. Sada je jasno da je ova mera potreba naših ljudi pa će iznos za subvencije u budžetu za narednu godinu biti pet puta veći i iznosiće 50 miliona dinara. Novi konkurs očekujte u januaru!Beograd pobeđuje! - poručio je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA