≫ 

Užasni prizori sa mesta nesreće iz Zemuna, gde je autobus uleteo u dečiji park: Petoro povređeno

U Hitnoj pomoći za Telegraf.rs kažu da su povređena tri deteta

  • 6

Gradski autobus sa linije 45 uleteo je danas u Krajiškoj ulici u Zemunu u dečije igralište. Ima povređenih, među kojima i dece. 

U Hitnoj pomoći za Telegraf.rs kažu da su povređena tri deteta. Povređeno je pet osoba, a sve povrede su lakše prirode, osim deteta sa slomljenom rukom. U Hitnoj pomoći za Telegraf.rs potvrdili su da je troje dece prevezeno u Tiršovu, da jedno dete ima slomljenu ruku, devojka (20) je u Zemunskoj bolnici, a devojka (34) zbrinuta je na licu mesta.

Vozač (72) je, navodno, iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad autobusom i probio ogradu dečjeg igrališta.

Povređene su osobe stare 15, 18 i 61 godinu, navodi Tanjug.

- Nesreća desila u 13.40. Autobus je star četiri godine, prošao je tehnički pregled. Vozač nije pobegao, kako se pojavila informacija u pojedinim medijima, već je otišao kod otpravnice koja se nalazi u blizini da prijavi nesreću. U toku je njegov razgovor sa policijom - rekao je za Telegraf.rs Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih prevoznika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Реално

    24. septembar 2021 | 14:58

    Који већ по реду аутобус добије ибер туражу... Џаба што је прошао технички, кад добије ибер туражу а аутобус аутоматик, јако тешко га је угасити и зауставити.

  • Samo JA

    24. septembar 2021 | 14:58

    Ko korististi liniju 45,zna da su to sve stari i poluispravni autobusi.Tu hitno treba inspekcija da udje.Uglavnom su penzioneri vozaci.Hvala Bogu da nema poginulih.

  • Rajko

    24. septembar 2021 | 14:56

    Bahati vozaci GSP-a... voze kao da im je poslednje, razgovaraju telefonom sve vreme, drski , neljubazni... ubice nekoga. Bubrege smo izgubili zbog njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA