≫ 

Na intenzivnoj devojčica povređena u upadu autobusa na igralište u Zemunu: Polomljena je noga, povređena glava

Gradonačelnik Beograda kaže da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena

  • 9
Saobraćajna nesreća u Zemunu

Foto: Nikola Tomić

Dvogodišnja devojčica koja je povređena u nesreći u Zemunu, smeštena je na intenzivnu negu dečije klinike "Tiršova" i u svesnom je stanju, rekao je danas gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.

On za Tanjug kaže da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena.

- Ja se nadam da će to lečenje ići u dobrom pravcu, razgovarao sam sa majkom, ali šta reći roditelju u takvoj situaciji osim da ćemo svi mi lekari da damo sve od sebe da se ona što pre oporavi - poručio je Radojičić.

On je dodao da, u svojstvu gradonačelnika, zahvaljuje kolegama lekarima koji su pre toga pregledali i ostalo troje dece koja su, takođe, povređena prilikom nesreće u Zemunu.

- Oni su otpušteni na kućno lečenje uz savete lekara, jer te povrede nisu za kliničko lečenje. Imam informaciju i da su dve odrasle osobe primljene u bolnicu u Zemunu, ali da ni oni nisu životno ugroženi - kazao je gradonačelnik.

Radojičić je naglasio da je posebno važno da se na jasan način obavi procedura i razjasni šta se dogodilo u Zemunu i ko je pogrešio.

- Ja verujem da će ta istraga razjasniti šta se u stvari desilo i kako je došlo do ovakve nesreće, kako se one ne bi ponavljale - zaključio je Radojičić.

Podsetimo, vozač autobusa (72) sa linije 45 koji je nešto pre 14 sati uleteo u dečiji parkić u Krajiškoj ulici u Zemunu je uhapšen. Tom prilikom je povređeno pet osoba, od kojih troje dece i dve devojke, a skoro sav mobilijar u parkiću je polomljen.

Video: Autobus se zabio u auto, pa u zid: Snimak jezive nesreće u Zemunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA