≫ 

Košava napravila karambol u Beogradu: Vetar oborio drvo, teške grane pale na parkirane automobile

Nije poznato da li je napravljena neka materijalna šteta

  • 11
Drvo, Foto: Telegraf.rs

U Ulici 29. novembra u Beogradu košava je danas napravila pravi karambol kada je srušila drvo. Velike grane pale su na sve automobile koji su parkirani ispod.

Nije poznato da li ima materijalne štete.

Podsećamo, RHMZ je jutros izdao upozorenje na olujnu košavu za područje Srbije u kojem se navodi da će ona duvati sve do petka.

- Do petka u košavskom podružju vetrovito sa jakim i olujnim jugoistočnim vetrom, koji će u sredu i četvrtak na jugu Banata dostići udare orkanske jačine, preko 28 metara u sekundi (> 100 km/h) - navodi se u upozorenju RHMZ, koje je postavljeno noćas malo iza ponoći a koje važi do 8. oktobra.

Meteorolog kompanije "Veder tu ambrela" Đorđe Đurić na svom Fejsbuk nalogu napisao je da nam od srede, tačnije od sutra predstoji pravo jesenje vreme.

- Narednih dana orkanski udari košave i do 120 kilometara na čas. U Srbiji preovladava sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine - napisao je on.

Video: Drvo i bandera su pali tik ispred deteta: Vetar lomio sve pred sobom, pešaci umalo izginuli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    5. oktobar 2021 | 12:51

    Hoće li mi neko reći gde su u Beogradu ulice poput 29. Novembra, Đure Đakovića ili Ive Lole Ribara? Ja sam parkirao svoj auto u ulici Despota Stefana Lazarevića Nadam se da tamo nije padalo drveće, jer se trenutno nalazim u Trstu.

  • L l

    5. oktobar 2021 | 14:26

    Otišao sam poslom u Las Vegas, može li neko da pogleda da li mi je oštećen auto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA