≫ 

Muškarac u autobusu fotografisao i snimao Beograđanke? "Tražila sam mu da obriše sve"

Slučaj je prijavljen policiji

  • 10
Snimao devojke u autobusu, Altina, Zemun Foto: Privatna arhiva

Veliku neprijatnost doživele su sestre iz Beograda, kada su u utorak u ranim jutarnjim satima krenule na posao gradskim prevozom.

Njih je, dok su se vozile autobusom na liniji 81L, na relaciji Altina - KBC Zemun nepoznati muškarac navodno snimao i fotografisao svojim telefonom. Kako je mlada Beograđanka ispričala za Telegraf.rs, sve se desilo oko 7.15 časova.

- Sestra je sedela preko puta mene u autobusu u kojem je bilo dosta ljudi. U jednom trenutku smo čule jednu devojku koja je povisila ton. Razgovarala je sa nekim čovekom koji ima između 50 i 60 godina, po mojoj proceni. Rekla mu je: "Šta to radiš? Prestani da snimaš" - započinje naša sagovornica.

Snimao devojke u autobusu, Altina, Zemun Foto: Privatna arhiva

Dodaje da joj je potom devojka koja je vikala na muškarca rekla da je on snimao i fotografisao njenu mlađu sestru.

- Prišla sam mu i tražila da mi pokaže telefon. Prvo nije hteo, ali sam bila uporna. Kada mi je ipak pokazao, tražila sam mu da obriše sve to što je snimao. Nešto je obrisao preda mnom, ali nešto je ostalo - priča devojka.

Kako kaže, ne može sa sigurnošću da tvrdi gde je čovek ušao, ali pretpostavlja da je na potezu od Altine do stadiona u Zemunu.

- Sestra i ja smo posle te rasprave izašle iz autobusa na stanici Aleksandra Dubčeka, i on je tu sišao i pobegao. Moja sestra je bila uznemirena, a onda nam je prišla žena sa ćerkom koja je prijavila slučaj policiji. Danas će sestra ići da da izjavu - rekla je naša sagovornica.

Video: Jezivo udvaranje starijeg gospodina devojci u beogradskom tramvaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trebalo bi

    7. oktobar 2021 | 08:33

    novi tito da se rodi

  • DukaTenja

    7. oktobar 2021 | 09:08

    A vozac suti..... Sramota. Pre je bilo za svaki veci ispad u busu, on ne otvara vrata vec pravo pred policijsku stanicu. Neko ce reci, a ostali putnici, pa nek malo trpe, posto se nisu ni trpali kada je teebalo pomoci devojkama. Uzeti mu telefon i razbiti na licu mesta, pa nek sam zove policiju.

  • Goga

    7. oktobar 2021 | 09:52

    Od kad je zabranjeno snimanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA