Bizarna drama stanara na Julinom Brdu: Svakodnevno nalaze ljudski izmet u hodnicima zgrade

Više od mesec dana sumnja se da neko od stanara zgrade u hodnike ostavlja ljudski izmet, gotovo svakodnevno između 17:30h i 19:30h, maltene u isto vreme

  • 49

Stanari zgrade u ulici Tome Maretića broj 2, na Julinom Brdu, skoro dva meseca gotovo svakodnevno, na hodnicima zgrade zatiču ljudski izmet.

Iako su na ulazu u zgradu ugradili video nadzor i sve prijavili policiji tortura se nastavila, pa su uvereni da je osumnjičeni među njima.

- Više od mesec dana neko od stanara u hodnike ostavlja ljudski izmet, gotovo svakodnevno između 17:30h i 19:30h, maltene u isto vreme - izjavila je za naš portal Branka Arsenijević, jedna od stanarki pomenute zgrade.

Kaže da joj se dešavalo da po par dana ne izlazi iz stana, jer strepi od onoga što će zaeteći u hodniku.

- Osoba koja je to sposobna da uradi, ja zaista ne znam na šta je sve spremna. Proveramo da li smo dobro zaključali vrata, trudimo se da uveče ne izlazimo, ako smo nešto zaboravili da kupimo ne idemo do sutra u prodavnicu -  iskrena je bila Branka.

Inače, stanari veruju da nije u pitanju samo jedna osoba i nadaju se da će policija uspeti da uhvati počinioce, jer su zabrinuti za svoje zdravlje ali i bezbednost.

Sve detalje o ovoj bizarnoj priči i drami sa kojom se suočavaju stanari ove zgrade pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Krađa kablova pa hitna reakcija nadležnih: Šest zgrada u Beogradu ostalo bez struje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile rent-a bubreg

    17. oktobar 2021 | 19:41

    Neki poremećeni seronja.Samo znate šta, poremećeni su i ljudi koji ne čiste za svojim ljubimcima, pa nam trotoari, parkovi i parkiću za decu liče na zapušteni svinjac.Ja sam jednom komšiji odneo minuli rad njegovog ljubimca i stavio mu na prag ispred stana sa prigodnom porukom.

  • Glas severa

    17. oktobar 2021 | 21:03

    Jedno je sigurno,taj ima redovnu stolicu,cim ga ostavlja u isto vreme.

  • Realno

    17. oktobar 2021 | 20:32

    I zašto cela Srbija treba da zna za ovaj događaj ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA