Edukativnost i kreativnost ove nedelje na pijaci "Đeram"

JKP "Gradske pijace" u saradnji sa Udruženjem "Budimo bezbedni" u nedelju 24.oktobra u 10 časova na pijaci "Đeram" održaće javnu tribinu na temu "Bezbednost u saobraćaju"

  • 0
JKP Gradske pijace

Foto: JKP Gradske pijace

Tribinu će voditi Dea Đurđević, naša poznata voditeljka koja je preživela tešku saobraćajnu nezgodu. Dea će kroz motivacioni govor posetiocima pijace "Đeram" preneti svoja iskustva i ukazati na značaj odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju i poštovanja saobraćajnih propisa.

Ova tribina važna je za naše sugrađane svih generacija , dok će za najmlađe istog dana biti dostupne besplatne radionice u organizaciji Asocijacije za očuvanje starih i umetničkih zanata "Naše ruke". Mališani će imati priliku da se upoznaju sa starim zanatima i oprobaju u radionicama kao što su opančarstvo, kaligrafija, vez i grnčarstvo.

Gradske pijace doprinose očuvanju tradicije negovanjem starih zanata, ali i promocijom nacionalnih specijaliteta. Istog dana posetioci pijace "Đeram" uživaće u slanim i slatkim specijalitetima koje su za tu priliku pripremile članice "Udruženja žena Srema,Banata i Bačke".

Ovog vikenda posetioce pijace "Đeram" očekuju prijatna iznenađenja, bogata ponuda i dobar provod. Uz zvuke tamburaša, ukuse prvog ovosezonskog pečenog kestenja, ajvara po bakinom receptu, različitih vojvođanskih specijaliteta, atmosfera i ponuda će doprineti da se ovonedeljna kupovina razlikuje od uobičajene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA