Nagrade fondacije "Braća Karić": Nikoli i Vanji Grbiću priznanja za dostignuća u sportu

- Poštujući mere i preporuke vezane za Covid, organizovali smo pojedinačnu dodelu nagrade i uz kratak razgovor se zahvalili našim uvazenim dobitnicima na predano radu i zalaganju, sa nadom da će ova nagrada biti barem mali podstrek za dalji trud i rad - napisao je Bogoljub Karić na svom Fejsbuk profilu

  • 0

Nagrade fondacije "Braća Karić" tradicionalno su dodeljene i ove godine istaknutim pojedincima iz javnog života.

Bogoljub Karić se ovim povodom oglasio na društvenim mrežama:

- Dragi moji, kao i svake godine nagrada Fondacije Karić se uručuje laureatima koji su u različitim oblastima dali nemerljiv doprinos za Srbiju i društvo uopšte. Poštujući mere i preporuke vezane za Covid, organizovali smo pojedinačnu dodelu nagrade i uz kratak razgovor se zahvalili našim uvazenim dobitnicima na predano radu i zalaganju, sa nadom da će ova nagrada biti barem mali podstrek za dalji trud i rad.

Za 24-tu godinu dodeljivanja nagrada "Braća Karić" ovogodišnji dobitnici su: Za naučni i istražovački rad Nobelovac, akademik prof. dr Jevgenij Ivanovič Čazov za nemerljiv doprinos naučnoistraživačkom radu u oblasti kardiologije, kao i za ukupan naučni angažman u cilju razvoja medicinske naučne misli. Za sport: Vladimir i Nikola Grbić - za izvanredne rezulatate postignute u srpskoj, evropskoj i svetskoj odbojci i podizanju i očuvanju ugleda Srbije u svetu - stoji između ostalog u saopštenju.

Ceremoniju dodele nagrada možete pogledati u videima u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA