Protest u Beogradu zbog kovid propusnica: Okupljeni traže ostavku svih članova Štaba

Poručili su da kovid propusnice prave podelu u društvu i da zatvaranje kafana neće rešiti medicinski problem s kojim se trenutno suočavamo

  • 27
Protest protiv uvođenja kovid propusnica propusnice ispred Narodne skupstine Srbije. Foto: ATA Images

Nekoliko desetina građana i večeras se okupilo kod Skupštine, na uglu Takovske ulice i Trga Nikole Pašića u Beogradu, kako bi izrazili nezadovoljstvo uvođenjem kovid propusnica.

Učesnici protesta ponovili su i večeras da protestuju jer smatraju da mere koje donosi Krizni štab ne nude medicinsko rešenje i protiv su zakona, zbog čega traže ostavke svih članova Kriznog štaba.

Oni su sa protesta poručili ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru da javno objavi svoju adresu i da će oni doći pred njegovu kuću, odgovarajući tako na današnju izjavu Lončara učesnicima protesta da ne idu više na privatne adrese članova Kriznog štaba, već da dođu na njegovu, jer je on "jedini krivac" za odluke Štaba, prenosi Tanjug.

- Objavite adresu i mi ćemo doći - poručili su učesnici protesta protiv kovid propusnica i dodali da traže i njegovu ostavku.

Poručili su da kovid propusnice prave podelu u društvu i da zatvaranje kafana neće rešiti medicinski problem s kojim se trenutno suočavamo.

Zbog večerašnjeg protesta taj deo grada bio je zatvoren za saobraćaj.

Video: Dr Kon: Kada se uvode kovid propusnice za sportske, kulturne manifestacije i tržne centre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    26. oktobar 2021 | 22:36

    Pohapsiti ih sve, ili im napisati kazne od 5.000 dinara. A onda neka guraju Pavlovićevu mast u nos u zatvoru

  • Iki

    26. oktobar 2021 | 22:34

    Ajde vise izmestite ih na usce dole ili zabranite vise da njih desetak maltretira gradjane blokadom ulice! Ajde da ih ima da se skupe pa da razumem, ali nema ih dvadeset!

  • Vasa

    26. oktobar 2021 | 23:10

    A šta protestanti predlažu kao rešenje da se smanji sve veći broj obolelih? Kad neko ima primedbu na nečiji rad on treba da da bolji predlog, a ako toga nema onda se to zove anarhija i to se rešava po zakonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA