≫ 

Na snazi je zabrana za Pančevački most: Preko njega ne mogu teška teretna vozila

Zabrana ne važi za gradski i međugradski prevoz

  • 1
Beograd 13.04.2020, Policijski čas

Foto: Nikola Tomić

Na Pančevačkom mostu na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona, saopštili su Putevi Srbije. Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina je trasom Pupinov most-petlja T6 tj. Zmaj-Obilaznica oko Beograda - Bubanj Potok, a ulaz u grad preko petlje Medaković-Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bulevara kralja Aleksandra-Batutova-Dimitrija Tucovića-Luka Beograd.

Zabrana važi za teška teretna vozila, ne za gradski i međugradski prevoz, navodi se u saopštenju.

Na autoputu, zbog radova na rekonstrukcji mosta u zoni petlje Požarevac, za saobraćaj ostaju zatvorene rampe Beograd - Požarevac i Požarevac - Niš, a otvorene su rampe Niš - Požarevac i Požarevac - Beograd.

Na putu Barajevo-Beljina do 21. oktobra od sedam do 17 sati izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Kada je reč o obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Orlovača - petlja Bubanj Potok, od auto-pijace do raskrsnice Hiljadu Ruža, od 10 do 16 sati izvode se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu kod petlje Batočina-petlja Paraćin, do 29. oktobra od 8:30 do 17 sati izvodiće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, navodi se u saopštenju i dodaje da se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Kako se navodi, prema informacijama Uprave granične policije u 7:15 sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 420 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za takva vozila je 480 minuta.

Na prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a na prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje je 600 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta, dok je na prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje 480 minuta.

Na prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, navodi se u saopštenju i dodaje da na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Video: Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA