Beograđanin vozi u ulubljenom autu: Građani tvrde da je na njega palo drvo?

Ali to vozaču ne predstavlja nikakav problem, naprotiv, on uredno sedi i vozi

  • 0

Neko ustane na levu nogu i takav sedne za volan i izazove saobraćajnu nezgodu. Gužve su na putevima i saobraćajke su, nažalost, čest slučaj. Međutim, pitamo se šta se dogodilo sa automobilom čiji vozač je, sudeći po snimku, imao mnogo sreće.

Naime, na Instagram profilu "Moj Beograd" pojavio se snimak na kome čovek vozi ulubljeni auto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Na snimku se vidi kako nepoznati čovek vozi crvenu "dačiju" čiji je krov u potpunosti ulubljen sa prednje strane, a stakla nema.

Ali to vozaču ne predstavlja nikakav problem, naprotiv, on uredno sedi i vozi.

Kako tvrde korisnici društvenih mreža, automobil je prignječilo isto ono drveno stablo koje je juče palo i oštetilo sedam vozila.

Podsetimo, građane Novog Beograda je juče ujutru oko 9 časova šokirao nesvakidašnji prizor. Naime, kod Garaže GSP-a Novi Beograd veliko drveno stablo je palo i oštetilo sedam vozila. Zbog siline pada drveta, građani su mislili da je u pitanju zemljotres, međutim, stablo je palo od posledice nevremena.

Među oštećenim automobilima bila je i "dačija".

- Ja sam došao u garažu i video sam da svi komentarišu da drvo leži. "Dačija" je bila totalno smrskana, štete je bilo na svim vozilima. Korena drveta nije bilo. Drvo je bilo šuplje i palo je u blizini parkinga GSP-a, zato je toliko automobila i stradalo - potvrdio nam je juče očevidac događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA