JKP "Gradske pijace" na 15. Etno sajmu hrane i pića

JKP "Gradske pijace"predstaviće se na 15. Etno sajmu hrane i pića koji se održava od 25. do 28. novembra, u Hali 3 Beogradskog sajma

  • 0
Etno sajam hrane i pića Foto: JKP "Gradske pijace"

U okviru izložbenog štanda Grada Beograda, Sekretarijata za privredu, JKP "Gradske pijace" učestvuje na najstarijoj smotri prehrambenih proizvoda. Na predstojećem sajmu, JKP "Gradske pijace" predstaviće autentične poljoprivredne proizvođače, zakupce sa beogradskih pijaca, kao i učesnike koji su stalna postavka na najpopularnijim gastronomskim manifestacijama koje preduzeće organizuje. Među njima su: Pijačni karavani, Beogradski noćni market kao i Noć ukusa, na kojima se promovišu proizvodi visokog kvaliteta napravljeni na tradicionalan način po starim recepturama.

Etno sajam hrane i pića Foto: JKP "Gradske pijace"

Cilj Etno sajma čiji su pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd, je afirmacija domaćih proizvođača i proizvoda pripremljenih na tradicionalan način.

Pozivamo vas da posetite Etno sajam i izložbeni štand Grada Beograda u Hali 3 Beogradskog sajma, od 25. do 28. novembra u periodu od 10 do 19 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA