Bahatost bez premca na pružnom prelazu u Mladenovcu: Rampa skinuta, semafor obmotan, signalizacija se ne vidi

Ostaje nada da će nadležni brzo reagovati, kao i da se ista bahatost neće više ponoviti

  • 11
pružni prelaz

Foto: Privatna arhiva

Još jedan nemili prizor i prikaz ljudske bahatosti uslikan je u selu Amerići, nadomak Mladenovca. Naime, kako se vidi da fotografija koje nam je prosledila čitateljka, na pružnom prelazu u ovom mestu, skinuta je rampa

"Rampa je skinuta, pružni semafor je obmotan crnim celofanom, signalizacija se ne vidi", napisala je ona, nakon što je bila na licu mesta.

Kako je dalje navela, problem je prisutan mesec dana i predstavlja pravu opasnost po sve koji prolaze tuda.

Nije poznato ko je krivac, odnosno ko je skinuo pomenutu rampu i oblepio semafor. Ostaje nada da će nadležni brzo reagovati, postaviti novu, kao i da se ista bahatost neće više ponoviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    28. novembar 2021 | 19:40

    Nema tu bahatosti ! Lepo se zaustaviš pogledaš levo desno pa pređeš . Kako prelazite pružni prelaz bez branika i polubranika !? Svi se nešto pogospodili a vozite kao muve bez glave . Obavezno je zaustavljanje pred pružnim prelazom .

  • DARKO 100%

    28. novembar 2021 | 19:41

    Narod je cesto sam kreator losih sopstvenih drustvenih sudbina ili sopstvene, zaslepljen svojom bahatoscu i neodgovornosti prema sebi a ni prema drugima

  • Mad Max

    28. novembar 2021 | 20:59

    To i jesu uradili nadlezni za taj deo pruge. Veravatno je rampa neispravna i signalizacija ne radi. U tom slucaju se postupa kao da je prelaz bez branika i signalizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA