Vesić doživeo iznenađenje u jutarnjem programu: Pušten snimak predstave u kojoj je igrao kao tinejdžer

Kako se vidi, zamenik gradonačelnika je bio vidno oduševljen kada je video snimak, koji ga je podsetio na tinejdžerske dane

  • 3
Veliko selo Goran Vesić porodica Perišić plastenik Foto: Mateja Beljan

Zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić gostovao je u jutarnjem programu na televiziji Pink, gde ga je sačekalo iznenađenje. Naime, voditeljka Jovana Jeremić pustila je uživo u programu jedinstven snimak prestave u kojoj je Vesić igrao kao mladić.

- Jutros mi je Jovana Jeremić priredila veliko iznenađenje. Pronašla je snimak predstave "Egipatski sindrom" u kojoj sam glumio. Podsetio sam se davne 1984. godine i prelepih godina provedenih u Kraljevačkom pozorištu - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Kako se vidi, zamenik gradonačelnika je bio vidno oduševljen kada je video snimak, koji ga je podsetio na tinejdžerske dane. Naime, tada je imao svega 15 godina.

Naveo je da taj period života velikim delom provodio u pozorištu.

- Igrao sam u 105 predstava. Počeli smo još u osnovnoj školi, a naše pozorište se zvalo "Skakavac". Radili smo zaista sa dobrim rediteljima - dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    29. novembar 2021 | 03:18

    Pa vrati se molim te kući

  • Дража

    29. novembar 2021 | 07:18

    Ова водитељка не би могла да води програм ни на штрапаријади...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA