≫ 

Trećom dozom vakcine protiv korona virusa vakcinisano 32,24 odsto Beograđana

Građanima u našoj zemlji na raspolaganju je pet vrsta vakcina protiv korona virusa

  • 3
Vakcinacija u Beogradu

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

U Beogradu je do sada trećom dozom vakcine protiv korona virusa vakcinisano 446.388 punoletnih građana što je 32,24 odsto, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On je precizirao da je u glavnom gradu prvom dozom do sada vakcinisano 62,32 odsto punoletnih građana ili 864.518, dok je revakcinisano 60,1 odsto ili 833.127 građana.

Vesić je rekao da je poslednjih dana, kako je počeo da se smanjuje broj novozaraženih, opalo interesovanje za vakcinaciju i apelovao na sve sugrađane da se ne opuštaju.

- Kao što sada padaju brojke, može da se desi da ne bude tako. Ukoliko se ne budemo vakcinisali, možemo veoma brzo da imamo drugačiju situaciju. To što ima manje zaraženih, ne znači da virus nije među nama i da ne treba da se zaštitimo tako da je moja molba svim Beograđankama i Beograđanima da se vakcinišu jer je to najjednostavniji način da se zaštite - rekao je Vesić.

Podsetio je da je građanima u našoj zemlji na raspolaganju pet vrsta vakcina protiv korona virusa.

Video: U opasnom miniću i visokim štiklama Nataša Bekvalac primila treću dozu vakcine protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jos da istrazimo

    1. decembar 2021 | 11:57

    Koliko ce njih postati sterilno,koliko njih ce da umre od tromboze itd...Ne zaboravite,rezultati se ispituju 5 godina,tek smo usli u drugu godinu,videcemo koliko njih ce biti zivo za 3 godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA