"Gradska čistoća" se izvinjava građanima: Zbog blokiranih ulica došlo do otežanog rada preduzeća

Ekipe će odmah po završetku blokada krenuti da delovima Beograda koji su bili blokirani i prazniti kontejnere do kojih nisu mogli da stignu.

  • 2
JKP Gradska čistoća Foto: JKP Gradska čistoća

JKP "Gradska čistoća" obaveštava građane Beograda da je usled blokada koje su se pojavile na nekoliko lokacija u gradu došlo do otežanog rada ekipa preduzeća. Posebno je otežano odnošenje smeća u GO Stari grad, Vračar, Savski venac i Novi Beograd zbog čega telefoni na pogonima preduzeća bedsprekidno zvone.

JKP "Gradska čistoća" moli Beograđane da, ukoliko primete da smeće iz njihovog kraja nije odneto i da su kontejneri puni, imaju razumevanja za ekipe preduzeća koje kamionima, nažalost, ne mogu da priđu sudovima za odlaganje otpada i isprazne ih.

Ekipe JKP "Gradska čistoća" će odmah po završetku blokada krenuti da delovima Beograda koji su bili blokirani i prazniti kontejnere do kojih nisu mogli da stignu.

- Potrudićemo da se najbrže što može ispraznimo sudove do kojih u ovom trenutku ne možemo da dođemo. Izvinjavam se svim Beograđanima i u svoje i u ime "Gradske čistoće" što nismo u mogućnosti da u potpunosti obavimo posao. Molim Beograđane za razumevanje i obećavam da će naše ekipe ostati duže na poslu, koliko god bude trebalo, kako bi ga na kraju završile. Apelujem na sve koji blokiraju ulice da propuštaju kamione „Gradske čistoće“, jer to su ljudi koji samo rade svoj posao i nije u redu da budu žrtve političkih ciljeva - rekao je direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    4. decembar 2021 | 14:55

    Drzava mora da brani ustavni poredak i pravo,u suprotnom ona gazi svoj ustav,obadve strane se igraju sa obicnim postenim svetom,dosta je i takve Srbije i istih likova koje gledamo 30 godina,Srbiji treba duhovni vodja ,pravednik i posten covek koji ce napokon uspostaviti ravo dostojanstva coveka i zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA