Još jedan drvored za lepši i čistiji Mladenovac

U nastavku projekta "Sadimo za budućnost", Gradska opština Mladenovac zasadila je još 28 stabala gorskog javora u Mesnoj zajednici Drapšin, na potezu od autobuskog stajališta do Poljoprivredne stručne službe

  • 0
Foto: Gradska opština Mladenovac

-Stabala gorskog javora su starosti 5 do 7 godina, debljine od 16 do 18 centimetara i rastu do 25 metara u visinu. Još 12 sadnica zasadićemo ovih dana u drugim delovima grada, a sa sličnim akcijama nastavićemo i ubuduće.

U okviru prolećne sadnje planiramo da zasadimo 90 platana na novoj obilaznici u ulici Braće Badžak, a na jesen ćemo sa 40 sadnica oplemeniti prostor u ulici Kralja Petra Prvog, od nadvožnjaka do hotela Selters. Osim estetskog efekta, cilj nam je da podignemo ekološku svest i doprinesemo zaštiti životne sredine.

Ovom prilikom želim da se zahvalim i mladenovačkom Komunalnom preduzeću na saradnji i pomoći prilikom sadnje novog drvoreda -  rekao je Darko Ćebić, član Veća Gradske opštine Mladenovac resorno zadužen za mesne zajednice i zaštitu životne sredine.

Foto: Gradska opština Mladenovac

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA