≫ 

Mural Ratka Mladića u Njegoševoj kratko bio prekrečen, grupa mladića uklonila farbu

Grafit je po treći put uništavan, odnosno uklanjan

  • 65

Bela farba kojom je prekrečen mural Ratku Mladiću u Njegoševoj ulici u Beogradu, uklonjen je jutros od strane grupe mladića.

Prethodno je Gradska opština Vračar zvanično saopštila da je grafit prekrečen.

- Obaveštavamo javnost da je slikovni grafit na zgradi u ulici Njegoševoj uklonjen. Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske opštine Vračar navelo je danas da je rešenje za uklanjanje slikovnog grafita sa prednjeg dela zajedničke fasade ovog objekta doneto 20. septembra - navodi se u njihovom saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, tako je u skladu sa Odlukom o komunalnom redu naloženo stanarima stambenih zajednica u Njegoševoj broj 38 i 38b da uklone grafit.

Postupak je sproveden, kaže se u saopštenju, i na osnovu prijava novinara Antonele Rihe, Naima Lea Beširija iz Institut za evropske poslove, Tamare Tripić iz Mreže za demokratski dijalog.

Stanari stambene zgrade na kojoj se nalazi grafit tražili su pomoć u njegovom uklanjanju, pa su u uklanjanju grafita preduzeli mere na njegovom uklanjanju, stoji u saopštenju.

Video: Pored murala Ratka Mladića osvanuo i Draža Mihailović dok je Miša Tumbas nestao ispod Vojvode

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    9. decembar 2021 | 09:41

    Svaka čast momcima 💪👍👊 Nećemo dozvoliti onoj Mariniki i njenim šiptarkama i muslimankama,da nam u sred Beograda kroje kapu i pljuju naše heroje?!?!?! 😠 neka idu da to rade po Zagrebu,Sarajevu i Prištini..Pa da vidim kako bi se provele..Samo ovde kod nas svako g....može da se k...či.

  • WILSON

    9. decembar 2021 | 09:28

    Džaba ste krečili...

  • Boss

    9. decembar 2021 | 09:23

    Navijac sam Zvezde , al Grobari naklon do poda za sve sto radite !!! Svaka Vam cast !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA