Podela reciklažnih kanti domaćinstvima na GO Surčin

JKP "Gradska čistoća" tokom dana vikenda 11. i 12. decembra počinje podelu plavih PVC kanti za domaćinstva na teritoriji GO Surčin

  • 0
Reciklažne kante, JKP "Gradska čistoća" Foto: JKP "Gradska čistoća"

Akcija će trajati nekoliko vikenda, dok se ne završi podela kanti za oko 6.000 domaćinstava u Surčinu.

U ovom delu Beograda domaćinstva već poseduju zelenu kantu za odlaganje klasičnog komunalnog otpada, a podelom i plavih kanti namenjenih odlaganju reciklabila sugrađani iz Surčina će moći na jednostavan, ali efikasan način da se priključe sistemu reciklaže i njene mreže koja se značajno širi u Beogradu.

Tokom uručenja kanti, koje će biti obavljeno od 08.00 do 14.00 časova, sugrađanima će biti predočena dinamika pražnjenja i odvoženja smeća, tako da je jedina njihova obaveza da određenim danom u nedelji kante ostavljaju ispred svojih kapija, na ulici, jer radnici "Čistoće" ne ulaze u privatan posed.

Reciklažne kante, JKP Foto: JKP "Gradska čistoća"

Oni koji ne budu u mogućnosti da kante preuzmu tokom ove podele, naknadno se mogu javiti pogonu JKP "Gradska čistoća" Zemun, kako bi dogovorili preuzimanje kante za svoje domaćinstvo.

Ovom tehnologijom sugrađanima se olakšava odlaganje otpada i pruža kvalitetnija komunalna usluga. Na taj način zajedno sa sugrađanima brinemo o životnoj sredini, podižemo svest o važnosti reciklaže i radimo na njenom omasovljavanju u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA