Direktor "Gradske čistoće" o uspesima u 2021.godini: "Završavamo radno, kako je i počela"

Za nas ne postoje vikendi i praznici, mi smo jedno od onih preduzeća koja uvek radi jer Beograd mora da funkcioniše - podvlači Marko Popadić

  • 0
Digitalni kontejneri, Njegoševa ulica Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

Direktor JKP „Gradska čistoća“ Marko Popadić o uspesima beogradskog preduzeća koje predvodi ističe da 2021. godinu završavaju radno, onako kako su je i počeli.

- Decembarske obilne snežne padavine zahtevale su pojačan tempo rada, pa su komunalni radnici i vozači koji nose veliki deo posla na terenu, radili bez predaha kako bi se sneg što brže uklonio sa površina koje su u nadležnosti preduzeća. Na očišćene površine radnici su posipali so, dok su se vozači borili da bezbedno kamionima stignu do svih sudova za sakupljnje otpada i isprazne ih. Iako je odnošenje smeća zbog vremenskih nepogoda i nepropisno parkiranih vozila, bilo otežano JKP „Gradska čistoća“ je još jednom pokazalo da je efikasno i dobro organizovano preduzeće koje je na kraju sve obaveze uspelo da ispuni- objašnjava Popadić.

Goran Vesic, GRADSKA ČISTOĆA NA TERENU 356 radnika Gradske čistoće čiste autobuska stajališta na terenu. Foto: Facebook/Goran Vesić

Program koji Grad Beograd planira za doček Nove godine na gradskim trgovima biće atraktivan i očekuje se da će privući veliki broj gostiju pa će JKP „Gradska čistoća“ i Novu 2022. godinu početi radno na terenu.

- Za nas ne postoje vikendi i praznici, mi smo jedno od onih preduzeća koja uvek radi jer Beograd mora da funkcioniše. Zato naši radnici zaista treba da zavređuju veliko poštovanje, jer posao koji rade nije nimalo lak, ali je u korist svih stanovnika Beograda. I u Novoj godini bićemo tu za svoje sugrađane, a nadam se da ćemo svi zajedno manje prljati svoj grad i više voditi računa o životnoj sredini, pravilnije odlagati otpad i osvesti da svako od nas može dati doprinos za lepši i uredniji Beograd - poručuje direktor "Gradske Čistoće".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA