≫ 

Poznato šta je izjavio taksista koji je odbio da poveze Mateja: Seća se mladića, evo zašto ga nije primio

Beogradska policija ga saslušala

  • 14
Matej Periš beli automobil Foto-ilustacija: MUP RH, Shutterstock

Beogradska policija pronašla je i saslušala taksistu koga je zaustavio nestali Matej, piše Informer.

Kako saznaju, taksista je navodno rekao da se seća mladića iz Karađorđeve ulice, ali da "nije bio u mogućnosti da ga primi, jer je već imao zakazanu vožnju na koju je žurio".

On je, međutim, navodno rekao i da Mateja najverovatnije "ne bi primio u vozilo ni da je bio slobodan, jer je delovao dezorjentisano".

Inače, reč je o taksisti koji nije član nijednog udruženja, već je, žargonski rečeno, "slobodnjak", sam vozi po gradu - dodaje sagovornik Kurira.

Da podsetimo, Matejev otac Nenad otkrio je hrvatskim medijima da ga je srpska polcija obavestila o tome da je taksista pronađen i o čemu je razgovarao sa njegovim sinom.

Matej je nestao u noći između 30. i 31. 12 2021. Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije.

Video: Zašto je Matej trčao sat vremena po keju? Bivši inspektor policije otkriva čudne detalje o nestanku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    5. januar 2022 | 12:51

    Shvatam taksistu...Ali takodje....trebalo bi da postoji neko alarmiranje policije kada se naidje na takvu osobu....upravo da bi se izbegle nesrece.....

  • Bak8ca

    5. januar 2022 | 16:49

    Da je taksista znao šta će se desiti, verovatno bi mu pomogao ali niko ne može da predvidi nešto loše u noci kad je slavlje i kad su ljudi opušteniji. Volela bih da se neko čudo desi i da je momak živ jer svima nam je teško kad se tako nešto desi pogotovo što je mlad čovek i gost našeg gostoprimljivog grada. Ne možemo, ne daj bože nikome, znati koliko je teško njegovoj porodici i prijateljima. Molimo se i nadajmo se.

  • picollina

    5. januar 2022 | 16:46

    Ja ne znam koga briga sta je rekao taksista njemu, valjda je bitno sta je on zatrazio od taksiste i kud da ga odveze, da li je zaista on, da li je pricao HR naglaskom…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA