≫ 

Gradonačelnik poručio Beograđanima: U solidarnosti, okrenimo se razumevanju, ljubavi i praštanju

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića, svima poželeo duhovni i kulturni napredak, mir, prosperitet i blagostanje

  • 3
Zoran Radojičić gradonačelnik Beograda Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić čestitao je Badnji dan i Božić patrijarhu srpskom Porfiriju, Sinodu SPC, monaštvu i sveštenstvu i svim vernicima koji ove praznike slave po julijanskom kalendaru.

- Šaljem vam iskrene čestitke sa dubokom željom da se nakon godina punih izazova mir iznova useli u naša srca, da se u solidarnosti okrenemo ka razumevanju, dobroj volji, ljubavi i praštanju - naveo je Radojičić u čestitki.

On je, uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića, svima poželeo duhovni i kulturni napredak, mir, prosperitet i blagostanje.

- Želim da zajedno ovaj praznik dočekamo zdravi, okruženi najdražima. U jedinstvu slavimo rođenje Hristovo, stoga neka najviše hrišćanske vrednosti budu oslonac svakome od nas da pronađe svoj put, sreću i spasenje. Mir Božji, Hristos se rodi -  poručio je čestitki Radojičić.

Video: Aleksandar Vučić uneo Badnjak: Božić može da počne na Andrićevom vencu

(Telegraf.rs) zora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA