≫ 

Vulin: Razgovarao sam sa hrvatskim policajcima koji su došli u Beograd zbog slučaja nestalog Mateja

- Nadam se da će biti zadovoljni istragom koja se sprovodi u Srbiji

  • 0
Matej Periš, Šesti dan potrage

Foto: Nikola Tomić

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je jutros da se potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišom nastavlja, da se sve obale istražuju i da nikome osim Matejeve porodice nije kao MUP-u važno da dođe do informacije o njemu.

- Pripadnici MUP-a iskreno i uporno rade na ovome, voleli bismo da ga nađemo živog i zdravog. I danas pretražujemo Savu, delove Dunavskog akvatorijuma, uključili smo sonare, termoviziju, ronioce - rekao je on gostujući na TV Pink.

Istakao je da potraga nije prekidana ni za Novu godinu, ni za Božić i da će biti nastavljena, jer je svaki sekund važan, kao i da se proveravaju sve informacije koje o ovom slučaju stižu do MUP-a.

Zahvalio je Matejevom ocu Nenadu koji je, kako je rekao, veoma korektan i koji je uprkos situaciji u kojoj se nalazi uspeo da sačuva prisebnost i ceni rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

- Juče sam razgovarao sa njim i članovima visoke delegacije hrvatskog Ministarstva unutrašnjih poslova koji su došli da se upoznaju sa slučajem - rekao je Vulin i dodao da se nada da su pripadnici hrvatskog MUP-a zadovoljni istragom koja se sprovodi u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA