Bol žene čiji je muž umro ispred kovid ambulante na Voždovcu: "Bio je pozitivan i slab, ubrzano je disao"

Sve se desilo jutros u ambulanti u Ulici vojvode Stepe

  • 31
kovid ambulanta vozdovac vojvode stepe Foto: Telegraf/M.Beljan

Žena, čiji je suprug H. A. (57) jutros preminuo ispred kovid ambulante na Voždovcu, rekla je za Telegraf.rs da je njen suprug ubrzano disao i da je bio kovid pozitivan. Čovek je, kako nam je rekla, inače, bio zdravstveno slab sa hroničnim bolestima. 

- Moj suprug je preminuo, ubrzano je disao jutros, prevezli smo ga na VMA, tamo su rekli da ćemo ga brže prevesti automobilom nego da čekamo Hitnu pomoć. Dovezli smo ga, reanimirali su ga i umro je - kratko je rekla žena koja čeka da pogrebna služba preuzme telo u limenom sanduku.

Podsetimo, sve se desilo jutros u ambulanti u Ulici vojvode Stepe.

Nersećnom čoveku su samo mogli da konstatuju smrt, a o svemu je obaveštena policija.

Video: Snimak ispred Kovid ambulante na Voždovcu gde je u sredu preminuo čovek dok je čekao u redu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. januar 2022 | 11:05

    To je uzao kakve su sestre na salteru, koji neprofesionalizam, da se pitam, ubacila bih sve u buvaru pa neke se tamo istresaju. Licno sam cekala tri dana , svaki dan po sedam sati na hladnoci uzasnoj , prvi dan pregled i uput za Ag, drugi dan da mi se procitaju rezultati i treci dan dobila uput za PCR. Nisam pozitivna, ali sam dobila upalu pluca od cekanja po 7h na mrazu. Uzassaa. Nikakva organizacija, svi na istom mesto, pozitivni, negativni, pregledi, kontrole.. Znaci sramota. Zao mi je coveka, znam da mu je bilo jaako tesko dok je cekao u kilometarskom redu. Sve bi ih pohapsila , uzas koja bahatost id sestara šalteru!! Saucesce porodici

  • Aleksandar

    14. januar 2022 | 11:05

    WMA je zadnjih godina sabirni centar a ne bolnica. Prvi su se sakrili kada je krenula korona (cuvali sistem ventilacije umesto ljudskih zivota). Od WMA treba napraviti muzej strave i uzasa, a kompletno osoblje otpustiti. Simbol sramote i glavni pokazatelj dokle medicinski sektor moze da se sroza.

  • JOJ

    14. januar 2022 | 11:47

    Ljudi bolnice prazne, i domovi zdravlja, a narod se mrzne!!! Čija je ovo politika, i prevara???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA