Tri saobraćajke tokom noći u Beogradu: Dve osobe teže povređene

Do nesreća je došlo u Vlajkovićevoj ulici, na Zrenjaninskom putu i u Mirijevu

  • 0
Hitna pomoc, noć

Foto: Shutterstock

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nesreće, a dve su sa teže povređenim učesnicima, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U 19.46 nesreća u Vlajkovićevoj ulici u centru Beograda, jedna žena je teško povređena i sa politraumama prevehena u Urgentni centar na reanimaciju.

Posle ponoći, u 01.13 na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, teško je povređen 31. godišnji muškarac koji je sa politraumatskim povredama prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

U Mirijevu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena i sanirana je na licu mesta.

Prema rečima dežurnog lekara, noć u Beogradu je protekla uz veći broj intervencija zbog kovid pacijenata i uz veliki broj poziva hroničnih pacijenata.

Dežuralo je 20 ekipa koje su obavile ukupno 104 intervencije, od kojih je devet bilo na javnim mestima.

Kao i svake noći bilo je nekoliko intervencija na javnom mestu zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su do odeljenja toksikologije VMA.

Prema rečima dežurnog doktora, protekle noći je bilo 29 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnice u Batajnici, na Bežanijskoj kosi i u Mladenovcu, a devet novozaraženih korona virusom prebačeno je na Infektivnu kliniku KCS.

Kao i svakog dana u velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana se javljao zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA