≫ 

"Verujem da su Matejevi drugovi policiji rekli sve, Maji je teško": Nenad Periš i dalje čeka da mu nađu sina

- Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada - tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin

  • 19
Matej Periš Nenad Periš Foto: Nikola Anđić, MUP RH

Matej Periš (27), nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je u majci kratkih rukava izašao iz beogradskog kluba "Gotik" ne javivši se čak ni šestorici prijatelja koji su bili u njegovom društvu.

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vesti o sinu. 

- Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenario samo da saznam šta mi se sa detetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovde svi se nadamo da ću Mateja naći - kaže Periš za Telegraf.rs. i napominje da mu je ćerka poslala poruku "Tata, vratite nam se zajedno".

- Muči me to što je izašao u majci. Mislim da je imao nameru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gde je krenuo to mi je najveća misterija - kaže Periš.

Prema Periševim rečima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo da veruje i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome da li prijatelji njegovog sina nešto kriju kaže:

- Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada - tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

Matej Periš nestao je pre 25 dana u Beogradu. Policija je tokom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni sa kim. Istražitelji pokušavaju da saznaju zbog čega je napustio klub i gde je nestao. Poslednji poziv uputio je ka drugarici Maji, ali mu se ona nije javila. Poslednja poruka je bila "Gde si ?".

- Dan nakon nestanka pustio sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena- kaže Periš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    24. januar 2022 | 14:32

    Samo snimke kamera pri izlasku Mateja iz Gotika, kako je moguće da njih nema. Dali je izasao sam ili pod prisilom ili izveden od strane obezbeđenja... Objekat je pod video nadzorom gde su snimci ???

  • ime

    24. januar 2022 | 17:17

    Steta sto verujes njima jer najrealnije je da neko od njih nesto zna. Njega niko u bg nije poznavao i retko se desava da neko nekome naudi eto tako iz cista mira, uglavnom budu najblizi krivi

  • Svi čekamo i strepimo

    24. januar 2022 | 18:47

    Držite se Nenade, tesko je, pretesko, ali istina je dostizna, dace bog sve na videlo🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA