≫ 

Ovako policija danima "češlja" Veliko ratno ostrvo u potrazi za Matejem: Otac i dalje ne gubi nadu

Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog ostrva paralelno sa hotelom „Jugoslavija“ do „Galijske bare“

  • 17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivnu potragu za hrvatskim državljaninom Matejom Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. decembra.

Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za bezbednost na rekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog ostrva paralelno sa hotelom „Jugoslavija“ do „Galijske bare“.

Srpska policija maksimalno je angažovana, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Metejom Perišem, navodi se u saopštenju MUP-a.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaveštene su i policije zemalja u okruženju.

- Ne gubim nadu da mi je sin živ. Oprostite, ali ja sam roditelj... Svestan sam da je mnogo dana prošlo i spreman na svaki scenario. Želim da znam samo istinu u vezi Mateje, ma kakva ona bila- kaže za Telegraf. rs Nenad Periš, otac nestalog mladića.    

Podsećanja radi, Mateja Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31 decembra prošle godine kada je u majci kratkih rukava izašao iz beogradskog kluba "Gotik". Policija je ispitala njegove prijatelje koji su prijavili njegov nestanak.

(Telegrf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    26. januar 2022 | 17:38

    Sve je cudno , precudno od samog pocetka. Kao majka ubedjena sam da je Matej ziv, da su tu bile cudnovate okolnosti. Opet kazem kao majka, jer sama pomisao da mu se nesto dogodilo me uzasava ! Kako li je njegovim roditeljima ne mogu ni da zamislim. Ne daj Boze nikom i nikada !!! 🙏🙏🙏

  • Jedna majka-Bgd

    26. januar 2022 | 17:10

    MATEJ, JAVI SE AKO SI MEĐU NAMA... OTAC I SVI MI TI SVE OPRAŠTAMO... MOLIMO TE DA SE JAVIŠ!

  • Sale

    26. januar 2022 | 17:46

    Ajde bre vise ste dosadni! Pisite malo o nasoj deci koja nestaju! Da je bio normalan da nije uzimao sta je uzimao lepo bi se proveo u BG-u i vratio bi se kuci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA