"Karavan zimnice" ovog vikenda na pijaci "Kalenić"

Ovog vikenda u subotu i nedelju, 29. i 30. januara od 08 do 16 sati na pijaci "Kalenić" biće održan "Karavan zimnice"

  • 0
Karavan zimnice

Foto: JKP "Gradske pijace"

Pijaca "Kalenić" biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima.

Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Karavan zimnice

Foto: JKP "Gradske pijace"

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda.

"Pijačni karavani na beogradskim pijacama" organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Ponesite cegere i 29. i 30. januara od 08 do 16 sati posetite pijacu "Kalenić" ! Ulaz slobodan!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA