≫ 

Snimak cele frke u busu 25: Mladić slučajno gurnuo drugog putnika, ovaj ga pretukao, svi putnici gledali u pod

Nakon fizičkog napada, muškarac je nastavio da vređa mladića, a on je odgovorio da "ne radi takve stvari" i da "ne želi da pravi cirkus"

  • 39

Danas je u popodnevnim časovima, došlo do incidenta u autobusu koji saobraća na liniji broj 25. Kako saznajemo, mladić u žutoj jakni slučajno je gurnuo muškarca i to je bio momenat kada je započela rasprava. Sitnica je eskalirala tučom koju su svi putnici ćutke gledali.

Iako je mladić sve vreme govorio da ne želi problem, naročito ne u javnosti, muškarac je pokušao na silu da ga izvuče iz autobusa, vičući vozaču da otvori vrata. Kako kažu očevici incidenta, on je najverovatnije hteo da mladića izvuče napolje kako bi ga napao.

Kada je mladić odbio da izađe iz autobusa, a vozač nije otvorio vrata, drugi muškarac počeo je da mu viče da izađe napolje i da ga nasilnički gura, a potom ga je ošamario. Napadnuti mladić sve vreme je pokušavao da izbegne veći incident i da drži napadača na distanci.

Nakon fizičkog napada, mjuškarac je nastavio da vređa mladića, a on je odgovorio da "ne radi takve stvari" i da "ne želi da pravi cirkus".

Za sve vreme trajanja incidenta, niko od putnika nije reagovao, osim žene koja je izgovorila "nemojte molim vas" u momentu kada je mladić fizički napadnut.

Video: Tuča u autobusu na liniji 23: Devojke se čupale i udarale zbog momka, skočili i vozač i putnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    28. januar 2022 | 23:12

    E zbog ovakvih uvek treba imati nesto kod sebe. Pa po glavurdi. Nisam kabadahija, ali se braniti mora.

  • Bule

    28. januar 2022 | 23:09

    Nasilnike na njivu, dozivotno. Ili neki kamenolom. Pun grad klosara.

  • Kaktus

    28. januar 2022 | 23:20

    Bice ovoga sve vise jer su svi pukli! Posebna je zalost sto drzava ne zeli da resi problem siledzija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA