≫ 

Više osnovnih i srednjih škola u Beogradu dobilo dojave o bombama: Roditeljima rano jutros stigle poruke

Nastavlja se niz dojava o bombama u prestonici

  • 23
dojava, bomba, škola

Foto: Printskrin/Telegraf.rs

Više osnovnih škola jutros je dobilo dojavu o bombi, saznaje Telegraf.rs. Kako je do sada potvrđeno, dojava je stigla i u Tehničku školu GSP.

U poruci koju su dobili roditelji čija deca idu u Osnovnu školu "Ivo Andrić" na Kanarevom Brdu piše da deca danas neće ići u školu, jer su navodno svim školama u Beogradu stigle dojave o bombi.

Isto obaveštenje stiglo je i roditeljima čija deca idu u OŠ  "Vladimir Rolović" u Beogradu. Kako saznajemo, dojava o bombi je stigla i u Osnovnu školu "Drinka Pavlović", kao i u Osnovnu školu "Skadarlija", "Kralj Petar Drugi Karađorđević" u Marulićevoj ulici, "Đura Jakšić", "Danilo Kiš", "Sveti Sava", "Dragan Lukić" na Bežanijskoj kosi, "Vladislav Ribnikar", "Zaga Malivuk" u Krnjači, "Miroslav Antić" na Belim vodam, "Branko Radičević" i "Knjeginja Milica" na Novom Beogradu, "Poljoprivredna škola", "Treća beogradska gimnazija".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Nastava nije ni počela, a deca koja pristižu vraćaju se kući.

- Policija je odmah izašla na teren. Pregled je već završen i ispostavilo se da je dojava lažna, tako da će naša deca regularno doći na časove - rekla je za Telegraf.rs direktorka Osnovne škole "Skadarlija", Mirjana Sloboda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Kako je objavljeno na Instagram stranici Serbia live Beograd rezerva, dojava je stigla i u Tehničku školu GSP, a na objavljenoj fotografiji se vidi da su deca ispred zgrade.

Nastava nije ni počela, a deca koja pristižu vraćaju se kući. O dojavi su obaveštene nadležne službe i predstoji pretraga specijalizovanih ekipa.

Nema dana da u Beograd ne stigne bar  jedna dojava o bombama.  Najpre se to radilo sa letovima Air Serbia za Mosku, a zatim se prešlo i na šoping molove, mostove, škole, a juče su primljene dve dojave o postavljenim bombama na železničkoj stanici Novi Beograd i u Zoološkom vrtu...

Na sreću, za sve se do sada ispostavilo da su lažne.

Video: Dojava o bombi u zoo vrtu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. maj 2022 | 08:04

    Đaci oduševljeni. Šalu na stranu. Ljudi 2022 godina je. Ako policija ne može da nađe i sankcioniše one koji drndaju narod i šalju te poruke onda šta će nam takva policija.

  • Petar

    16. maj 2022 | 07:43

    Usa to radi, necemo da ih podrzimo i onda prave haos, ali jedno su zaboravili mi smo u haosu nastali i opstali!

  • Bane

    16. maj 2022 | 07:55

    Fašisti šalju poruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA